Bel ons nu 085-0605597 info@excellentsoftwash.nl

Revolutionaire

gevelreiniging met Softwash.

 

Gevelreiniging bij Excellent Softwash.

Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in onder andere gevelreiniging. Met alleen onze kennis, vaardigheden en materialen kunnen we door het hele land alle soorten gevels schoonmaken. De buitenafwerking van uw gevel kunnen wij volledig reinigen met behulp van onze verschillende opzetstukken, biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddelen en verwarmd water tot 80 graden. waardoor wij echt alles, van betonnen(steen) tot houten of metalen beplante gevels kunnen reinigen. 

Ontdek de juiste reinigingsgraad voor uw gevelreiniging.

 
Lichte vervuiling: Op uw gevel kan mos, klimop algen of aanslag ontstaan. Meestal geen chemische middelen nodig. 
Matige vervuiling: In combinatie met biologisch afbreekbare chemische reinigingsmiddelen te gebruiken kan matige vervuiling eenvoudig worden schoongemaakt. 
Zware vervuiling: Elke oppervlakte kan worden afgesteld op het te reinigen oppervlakte, bijvoorbeeld zware roetaanslag of ernstige verontreiniging zoals graffiti. 

  Waarom uw gevelreinigen?

   

  De gevel krijgt veel te verduren door de jaren heen. Erosie, algen, mossen en schimmels gaan ervoor zorgen dat je gevel langzaam zijn waarde en bescherming verliest. Kleine organisme zoals mossen en algen wortelen zich diep in de poriën van de stenen gevels en kunnen zich uiteindelijk helemaal door de steen heen werken tot in de binnenzijde. Hierdoor worden de stenen gevels poreus en kunnen ze zelfs afbrokkelen op langere termijn, wat kan zorgen voor lekkages of verstoppingen.

  Advies & samenwerking

  Wilt u weten wat het u kost om de gevel te laten reinigen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Dit kan door het aanvraagformulier in te vullen. Bent u van plan om de buitenmuren te reinigen van de gehele buitenzijde van uw pand of woning? Combineer dan onze totaal pakket reiniging. Voor meer informatie over een totaal prijs per m² kunt u contact met ons opnemen. 

  Uw gevel binnen no-time duurzaam schoon.

  Excellent Softwash is een schoonmaakbedrijf dat investeert in duurzame Softwash schoonmaak technieken en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Dit om op een efficiënte maar vooral op een milieuvriendelijke manier te werk gaan.

  Belangrijk voor het imago van u bedrijf of particuliere woning is een perfecte eerste indruk.

  Kies voor de juiste kennis, materialen en gecertificeerd personeel. De meest veilige manier en minste schadelijke reiniging voor uw project. 100% effectiever dan traditionele schoonmaakmachines.

  Top 7 Voordelen Softwash

  Na Softwash behandeling:

  1. Het te onderhouden oppervlak ziet er weer fris, schoon en ontsmet uit.

  2. Uw woning of bedrijfspand wordt beter beschermd tegen weersomstandigheden.

  3. Schade en slijtage word sneller voorkomen.

  4. Het beschermd uw woning beter tegen vocht.

  5. De waarde van uw pand wordt hoger.

  6. Het oppervlak blijft 4-5 keer langer schoon.

  7. Tot één derde minder waterverbruik ten op zichte van hogedrukreiniging.

  Experts in schoonmaak

  Door onze brede kennis en ervaring met de juiste technieken. Kunnen wij inspelen op iedere situatie en de beste kwaliteit leveren. Voorkom onodige kosten en kies voor een schadeloos softwash reiniging,

  Actief in diverse branches

  Bij Excellent Softwash kunt u terecht voor al uw schoonmaak, onderhoud, en facilitaire dienstverlening. Wij werken voor bedrijven, gemeentes, VvE's, woningcorporaties, scholen en particulieren door heel Nederland.

  Bieden kwaliteit

  Top service in onder andere glasbewassing, gevelreiniging, terras, oprit, hekwerkreiniging, zonnepanelen, zwembaden, sportcomplexen, bedrijventerreinen ect.

  Geweldige service! Ik heb mijn gevel laten reinigen en terras erbij. Zeker een aanrader.

  — Mariska Verhoeve

  Top service! Supersnel de offerte ontvangen en mijn gevel en dak was binnen no-time perfect schoon! Zeker een aanrader.

  — Peter Damser

  Na reiniging van mijn gevel lijkt hij weer als nieuw!! Een zeer professioneel en fijne samenwerking gehad waarin mee gedacht wordt met de omgeving. Super blij met het resultaat!!!

  — MIchelle S

  Ma - Vrij

  Van 9:00 – 18:00 uur

  Contact ons

  085-0605597

  Landfort 29

  Lelystad, 8219AJ
  Stel je vraag
  Hallo, kunnen we je helpen?
  Scan de code
  Stel ons een vraag of stuur ons direct een foto voor een vrijblijvende offerte.