Bel ons nu 085-0605597 info@excellentsoftwash.nl

Glasbewassing met Softwash.

Glasbewassing bij Excellent Softwash.

Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in glasbewassing. Met onze kennis, vaardigheden en materialen kunnen we door het hele land alle soorten glazen schoonmaken. Sinds 2022 hebben we geïnvesteerd in de nieuwste techniek op het gebied van glasbewassing, Onze systeem is aanpasbaar met behulp van onze verschillende opzetstukken, verwarmd osmose water tot 80 graden en  maken wij gebruike van de juiste zachte glasborstels. Waardoor wij echt elke soort glas en kozijn kunnen reinigen.

De juiste reinigingsgraad voor uw glasbewassing.

Op uw glas kan mos, algen of aanslag ontstaan. In combinatie met osmose water die wij tot 80 graden kunnen verwarmen, in combinatie met de juiste zachte borstels gaan wij met elk soort vuil moeiteloos de strijd aan! Gemakkelijke streeploze glasbewassing voor het exterieur of terrein van uw gebouw geheel schadevrij schoongemaakt.

  Waarom uw glazen laten reinigen?

  1. Als nieuw een woning, winkel of bedrijfspand weer representatief krijgen. De aanzicht van het pand is eigenlijk een visitekaartje dat u goed wilt verzorgen.
  2. Schone ramen hebben een positief effect op een mooi lichtinval. Tegelijkertijd heeft zonlicht weer een positief effect op uw gezondheid. Ook voor uw kamerplanten en huisdieren heeft dit een positief effect.

  Advies & samenwerking.

  Wilt u weten wat het u kost om de glazen en kozijnen te laten reinigen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Dit kan door het aanvraagformulier in te vullen. Bent u van plan om de glazen en kozijnen te laten reinigen van de gehele buitenzijde van uw pand of woning? Combineer dan onze totaal pakket reiniging voor extra voordelen. Voor meer informatie over een totaal prijs per m² kunt u contact met ons opnemen.  

  Uw glazen en kozijnen binnen no-time duurzaam schoon.

  Excellent Softwash is een schoonmaakbedrijf dat investeert in duurzame Softwash schoonmaak technieken en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Dit om op een efficiënte maar vooral op een milieuvriendelijke manier te werk gaan.

  Belangrijk voor het imago van u bedrijf of particuliere woning is een perfecte eerste indruk.

  Kies voor de juiste kennis, materialen en gecertificeerd personeel. De meest veilige manier en minste schadelijke reiniging voor uw project. 100% effectiever dan traditionele schoonmaakmachines.

  Top 7 Voordelen Softwash

  Na Softwash behandeling:

  1. Het te onderhouden oppervlak ziet er weer fris, schoon en ontsmet uit.

  2. Uw woning of bedrijfspand wordt beter beschermd tegen weersomstandigheden.

  3. Schade en slijtage word sneller voorkomen.

  4. Het beschermd uw woning beter tegen vocht.

  5. De waarde van uw pand wordt hoger.

  6. Het oppervlak blijft 4-5 keer langer schoon.

  7. Tot één derde minder waterverbruik ten op zichte van hogedrukreiniging.

  Experts in schoonmaak

  Door onze brede kennis en ervaring met de juiste technieken. Kunnen wij inspelen op iedere situatie en de beste kwaliteit leveren. Voorkom onodige kosten en kies voor een schadeloos softwash reiniging,

  Actief in diverse branches

  Bij Excellent Softwash kunt u terecht voor al uw schoonmaak, onderhoud, en facilitaire dienstverlening. Wij werken voor bedrijven, gemeentes, VvE's, woningcorporaties, scholen en particulieren door heel Nederland.

  Bieden kwaliteit

  Top service in onder andere glasbewassing, gevelreiniging, terras, oprit, hekwerkreiniging, zonnepanelen, zwembaden, sportcomplexen, bedrijventerreinen ect.

  Geweldige service! Ik heb mijn gevel laten reinigen en terras erbij. Super tevreden met het eindresultaat. Zeker een aanrader.

  — Mariska Verhoeve

  Top service! Supersnel de offerte ontvangen en mijn gevel en dak was binnen no-time perfect schoon! Zeker een aanrader.

  — Peter Damser

  Na reiniging van mijn gevel lijkt hij weer als nieuw!! Een zeer professioneel en fijne samenwerking gehad waarin mee gedacht wordt met de omgeving. Super blij met het resultaat!!!

  — MIchelle S

  Ma - Vrij

  Van 9:00 – 18:00 uur

  Contact ons

  085-0605597

  Landfort 29

  Lelystad, 8219AJ
  Stel je vraag
  Hallo, kunnen we je helpen?
  Scan de code
  Stel ons een vraag of stuur ons direct een foto voor een vrijblijvende offerte.