Bel ons nu 085-0605597 info@excellentsoftwash.nl

Vind hier de meest gestelde vragen over onze Softwash.

De prijs voor reiniging varieert aan de hand van het aantal te wassen m2, de vuilheid van het te wassen oppervlak en de locatie. Onder Diensten & Prijzen vindt u de juiste indicatie en via offerte aanvraag ontvangt u vrijblijvend een offerte op maat.
Door het gebruik van de Softwash techniek en de zachtere aanpak methode dan de hogedrukreiniger ontstaat er geen schade aan uw project en zorgt de combinatie met de juiste schoonmaakmiddelen ervoor dat het vuil tot in de kern verwijderd wordt voor een 4 tot 5 keer langer resultaat.
Het is niet nodig voor de klant om aanwezig te zijn tijdens de werkzaamheden. Bij Excellent Softwash komen wij waar nodig met water en stroom op locatie.
De kracht van Softwash zit hem in het gebruik van de juiste biologische afbreekbare schoonmaakmiddelen i.c.m een zachte aanbreng. Dit voor een langer resultaat en geen schade aan uw project
Voor niet alle projecten is een water aansluiting nodig. Dit is gewenst bij grotere projecten zoals industriële gebouwen en appartementencomplexen.
Voor niet alle projecten is een stroomaansluiting nodig. Dit is gewenst bij grotere projecten zoals industriële gebouwen en appartementencomplexen.
Vooraf betalen is niet nodig. Aan de hand van de verzamelde informatie zullen wij een offerte opstellen. De offerte dient binnen 14 dagen betaald te zijn.
Zodra de offerte is goedgekeurd door de klant wordt uw afspraak ingepland en staat de afspraak tussen de partijen vast.
Tot 48 uur na het akkoord te hebben gegeven kunt u de afspraak opzeggen. 
Wij maken enkel gebruik van biologische schoonmaakmiddelen die volledig veilig zijn voor uw project en omgeving.
Bij Excellent Softwash gaan wij graag in gesprek met klanten uit heel Nederland.
De grootte van het project bepaalt de snelheid. Door volledig voorbereid op locatie te komen besparen we veel tijd en moeite voor beide partijen.

Ma - Vrij

Van 9:00 – 18:00 uur

Contact ons

085-0605597

Landfort 29

Lelystad, 8219AJ
Stel je vraag
Hallo, kunnen we je helpen?
Scan de code
Stel ons een vraag of stuur ons direct een foto voor een vrijblijvende offerte.