Bel ons nu 085-0605597 info@excellentsoftwash.nl

Revolutionair

terreinreiniging met Softwash.

 

Terreinreiniging bij Excellent Softwash.

Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in terreinreiniging. Met onze kennis, vaardigheden en materialen kunnen we door het hele land alle soorten terreinen en opritten schoonmaken. Sinds 2022 hebben we geinvesteerd in de nieuwste Softwash techniek, speciaal ontworpen voor uw terrein! Met behulp van onze verschillende opzetstukken, de juiste combinatie van biologische schoonmaakmiddelen en verwarmd water kunnen wij echt alle ondergronden reinigen.

De juiste reinigingsgraad voor uw terreinreiniging.

Lichte vervuiling: Op uw terrein kan mos, klimop, algen of aanslag ontstaan. Meestal een lichte combinatie van schoonmaakmiddelen nodig. Met verwarmd water.
Matige vervuiling: In combinatie met biologisch afbreekbare chemische reinigingsmiddelen te gebruiken kan matige vervuiling eenvoudig worden schoongemaakt. 
Zware vervuiling: Bijvoorbeeld zware roetaanslag of ernstige verontreiniging zoals graffiti, kunnen wij moeiteloos reinigen. 

  Waarom uw terrein laten reinigen?

  Bij terrassen en bij galerijen kunnen er zelfs verstoppingen ontstaan waardoor het water niet goed af kan lopen en kans op onverhoopte onnodige kosten kan plaatsvinden. Laat Excellent Softwash u helpen. De specialist in terreinreiniging. Met onze nieuwste Softwash systeem wordt de mos en alg probleemloos verwijdert. Door onze speciaal ingerichte wagens kunnen wij in korte tijd grote oppervlaktes schoonmaken.

  Advies & samenwerking

  Als je geïnvesteerd hebt in een hekwerk wil je dat het hekwerk zo lang mogelijk zijn levensduur behoudt. Het is daarom verstandig om het hekwerk te reinigen met een speciaal ontworpen softwash technologie.

  • Eventuele oude beits of verfresten worden verwijdert
  • Hekwerk wordt weer stof en vetvrij
  • Zorgt ervoor dat je meteen kunt gaan schilderen
  • Geeft geen vlekken
  • Spinwebvrij
  • Ongeacht weersomstandigheden

   Uw terrein binnen no-time duurzaam schoon.

   Excellent Softwash is een schoonmaakbedrijf dat investeert in duurzame Softwash schoonmaak technieken en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Dit om op een efficiënte maar vooral op een milieuvriendelijke manier te werk gaan.

   Belangrijk voor het imago van u bedrijf of particuliere woning is een perfecte eerste indruk.

   Kies voor de juiste kennis, materialen en gecertificeerd personeel. De meest veilige manier en minste schadelijke reiniging voor uw project. 100% effectiever dan traditionele schoonmaakmachines.

   Top 7 Voordelen Softwash

   Na Softwash behandeling:

   1. Het te onderhouden oppervlak ziet er weer fris, schoon en ontsmet uit.

   2. Uw woning of bedrijfspand wordt beter beschermd tegen weersomstandigheden.

   3. Schade en slijtage word sneller voorkomen.

   4. Het beschermd uw woning beter tegen vocht.

   5. De waarde van uw pand wordt hoger.

   6. Het oppervlak blijft 4-5 keer langer schoon.

   7. Tot één derde minder waterverbruik ten op zichte van hogedrukreiniging.

   Experts in schoonmaak

   Door onze brede kennis en ervaring met de juiste technieken. Kunnen wij inspelen op iedere situatie en de beste kwaliteit leveren. Voorkom onodige kosten en kies voor een schadeloos softwash reiniging,

   Actief in diverse branches

   Bij Excellent Softwash kunt u terecht voor al uw schoonmaak, onderhoud, en facilitaire dienstverlening. Wij werken voor bedrijven, gemeentes, VvE's, woningcorporaties, scholen en particulieren door heel Nederland.

   Bieden kwaliteit

   Top service in onder andere glasbewassing, gevelreiniging, terras, oprit, hekwerkreiniging, zonnepanelen, zwembaden, sportcomplexen, bedrijventerreinen ect.

   Geweldige service! Ik heb mijn gevel laten reinigen en terras erbij. Super tevreden met het eindresultaat. Offerte was binnen 1 uur al binnen! Zeker een aanrader.

   — Mariska Verhoeve

   Top service! Supersnel de offerte ontvangen en mijn gevel en dak was binnen no-time perfect schoon! Zeker een aanrader.

   — Peter Damser

   Na reiniging van mijn gevel lijkt hij weer als nieuw!! Een zeer professioneel en fijne samenwerking gehad waarin mee gedacht wordt met de omgeving. Super blij met het resultaat!!!

   — MIchelle S

   Ma - Vrij

   Van 9:00 – 18:00 uur

   Contact ons

   085-0605597

   Landfort 29

   Lelystad, 8219AJ
   Stel je vraag
   Hallo, kunnen we je helpen?
   Scan de code
   Stel ons een vraag of stuur ons direct een foto voor een vrijblijvende offerte.