Wanneer hekwerk laten reinigen?

Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in hekreiniging. Met alleen onze kennis, vaardigheden en materialen kunnen we door het hele land alle soorten hekwerk schoonmaken. Sinds 2022 hebben we geinvesteerd in de nieuwste Softwash techniek, speciaal ontworpen voor uw hekwerk! De buitenafwerking van uw hekwerk is volledig aanpasbaar met behulp van onze verschillende opzetstukken, waardoor echt alles, van beton(steen) tot houten of metalen hekwerken. Gemakkelijke hekwerk schoonmaak voor een nieuw interieur of decor van uw gebouw geheel schadevrij uitgevoerd. Naast onze online expertise in hekwerk schoonmaak bieden wij ook ter plaatse op vrijwel elk locatie in Nederland direct een offerte uit tegen betaalbare prijzen. 
 
Welke vuil reinigt onze Softwash Systems? 
 
Lichte vervuiling: Op uw hekwerk kan mos, klimop algen of aanslag ontstaan. Meestal geen chemische middelen nodig. 
Matige vervuiling: In combinatie met biologisch afbreekbare chemische reinigingsmiddelen te gebruiken kan matige vervuiling eenvoudig worden schoongemaakt. 
Zware vervuiling: Elke oppervlakte kan worden gereinigt in combinatie met biologisch afbreekbare schoonmaak middelen, bijvoorbeeld zware roetaanslag of ernstige verontreiniging zoals graffiti. 
 
 

Wat zijn de kosten voor hekwerk schoonmaak? 

De hekwerkreiniging kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling en de reinigingsmethode. In het schema hieronder vindt u een indicatie voor de kosten hekwerkreiniging per m².  

Wilt u weten wat het u kost om de hekwerk te laten reinigen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Dit kan door het aanvraagformulier in te vullen. Bent u van plan om de buitenmuren te reinigen van de gehele buitenzijde van uw pand of woning? Combineer dan onze totaal pakket reingiging.. Voor meer informatie over een totaal prijs per m² kunt u contact met ons opnemen.  

  • De gemiddelde kosten voor een woning hekwerk schoonmaak:  

50 – 100 m² € 950,- excl. BTW 

100 – 150 m² € 1.400,- excl. BTW 

  • De gemiddelde kosten voor een bedrijfspand hekwerk schoonmaak:  

0 – 500 m² € 990,- excl. BTW 

500 – 1000 m² € 1999,- excl. BTW 

Waarom moet ik mijn hekwerk laten reinigen? 

Zakelijk of particuliere pand? Een frisse schone hekwerk zorgt voor een excellente uitstraling en een betere staat van uw pand. Dit zorgt ervoor dat de waarde van uw pand verhoogt.

Voorkom extra werkzaamheden.

Als je geïnvesteerd hebt in een hekwerk wil je dat het hekwerk zo lang mogelijk zijn levensduur behoudt. Het is daarom verstandig om het hekwerk te reinigen met een speciaal ontworpen softwash technologie.

  • Eventuele oude beits of verfresten worden verwijdert
  • Hekwerk wordt weer stof en vetvrij
  • Zorgt ervoor dat je meteen kunt gaan schilderen
  • Geeft geen vlekken
  • Spinwebvrij
  • Ongeacht weersomstandigheden

Stel je vraag
Hallo, kunnen we je helpen?
Scan de code
Neem snel een foto van het te reinigen object en stuur het naar ons via de chat.