Wat is glasbewassing?

Voor het reinigen van de ramen wordt meestal een traditionele spons gebruikt met schoonmaakmiddel en met behulp van een wisser wordt het vuil en de resten van het schoonmaakmiddel verwijderd. Die tijd is nu voor bij Excellent Softwash biedt nu de gelegenheid voor een revolutionaire techniek.

Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in glasbewassing. Met alleen onze kennis, vaardigheden en materialen kunnen we door het hele land alle soorten glazen schoonmaken. Sinds 2022 hebben we geinvesteerd in de nieuwste Softwash techniek, speciaal ontworpen voor uw glasbewassing! Onze Softwash Systeem is aanpasbaar met behulp van onze verschillende opzetstukken, waardoor echt elke soort kozijn met glas kan worden schoongemaakt. Gemakkelijke streeploze glasbewassing voor het interieur of terrein van uw gebouw geheel schadevrij schoongemaakt. Naast onze online expertise in glasbewassing bieden wij ook ter plaatse op vrijwel elk locatie in Nederland direct een offerte uit tegen betaalbare prijzen. 
 
Soorten vuil op glas reinigen met Softwash Systems.

Lichte vervuiling : Op uw glas kan mos, klimop algen of aanslag ontstaan. Meestal geen chemische middelen nodig. 
Matige vervuiling: In combinatie met biologisch afbreekbare chemische reinigingsmiddelen te gebruiken kan matige vervuiling eenvoudig worden schoongemaakt. Bijvoorbeeld hardnekkige bestandsdelen op de ramen.
Zware vervuiling: Elke oppervlakte kan worden afgesteld op het te reinigen oppervlakte, bijvoorbeeld zware roetaanslag of ernstige verontreiniging zoals graffiti. 
 
 

Wat zijn de kosten voor glasbewassing? 

De kosten voor glasbewassing zijn afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling en de reinigingsmethode. In het schema hieronder vindt u een indicatie voor kosten gevelreiniging per m².  

Wilt u weten wat het u kost om de glazen en kozijnen te laten reinigen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Dit kan door het aanvraagformulier in te vullen. Bent u van plan om de glazen en kozijnen te laten reinigen van de gehele buitenzijde van uw pand of woning? Combineer dan onze totaal pakket reingiging voor extra voordelen. Voor meer informatie over een totaal prijs per m² kunt u contact met ons opnemen.  

  • De gemiddelde kosten voor een woning glasbewassing:  

50 – 100 m² € 950,- excl. BTW 

100 – 150 m² € 1.400,- excl. BTW 

  • De gemiddelde kosten voor een bedrijfspand glasbewassing:  

0 – 500 m² € 990,- excl. BTW 

500 – 1000 m² € 1999,- excl. BTW 

Waarom is glasbewassing zo belangrijk? 

Zakelijk of particuliere pand? Een frisse schone gevel zorgt voor een excellente uitstraling en een betere staat van uw pand.

Voordelen:

  1. Als nieuw een woning, winkel of bedrijfspand weer representatief krijgen. De aanzicht van het pand is eigenlijk een visitekaartje dat u goed wilt verzorgen.
  2. Schone ramen hebben een positief effect op een mooi lichtinval. Tegelijkertijd heeft zonlicht weer een positief effect op uw gezondheid. Ook voor uw kamerplanten en huisdieren heeft dit positef effect.
  3. De levensduur wordt verlengt van uw pand. Niet alleen ramen lijden eronder als ze niet worden gewassen, ook de kozijnen verslechteren. Als u te lang wacht met het wassen van de ramen en kozijnen, kan het vuil gaan zorgen voor krassen door ophopende zand.
  4. Door regelmatig de ramen te reinigen, voorkomt u eventuele schimmel aan de binnen- of buitenkant. Schimmel is erg slecht voor de gezondheid en we raden dit aan op tijd te kunnen herkennen.
  5. Excellent Softwash glasbewassing is een snelle en relatief goedkope manier om uw woning of pand er weer als nieuw uit te laten zien.
  6. Uit onderzoek van onze klanten portofolio hebben wij waargenomen dat de verkoopwaarde van uw woning kan stijgen met glasbewassing . Uit het onderzoek bleek dat glasbewassing de grootste verbetering is bij de verkoop van een huis of pand. Het gemiddelde rendement kan wel 666% tijgen. Het zorgt namelijk voor een fris en helder pand. Dit heeft effect op de verkoopwaarde van uw woning of bedrijfspand.
  7. Je ziet meteen een excellente uitstraling van schone ramen!

Stel je vraag
Hallo, kunnen we je helpen?
Scan de code
Neem snel een foto van het te reinigen object en stuur het naar ons via de chat.