Wat is terreinreiniging?

Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in gevelreiniging. Met alleen onze kennis, vaardigheden en materialen kunnen we door het hele land alle terrein soorten schoonmaken. Sinds 2022 hebben we geinvesteerd in de nieuwste Softwash techniek, speciaal ontworpen voor uw terrein! De te reinigen oppervlakte is volledig aanpasbaar met behulp van onze verschillende opzetstukken, waardoor echt alle ondergronden kunnen worden schoongemaakt. Gemakkelijke methode voor het interieur of decor van uw gebouw geheel schadevrij schoongemaakt. Naast onze online expertise in terreinreiniging bieden wij ook ter plaatse op vrijwel elk locatie in Nederland direct een offerte uit tegen betaalbare prijzen. 
 
Welke vuil reinigt onze Softwash Systems? 
 
Lichte vervuiling: Op uw terrein kan mos, klimop algen of aanslag ontstaan. Meestal geen chemische middelen nodig. 
Matige vervuiling: In combinatie met biologisch afbreekbare chemische reinigingsmiddelen te gebruiken kan matige vervuiling eenvoudig worden schoongemaakt. 
Zware vervuiling: Elke oppervlakte kan worden afgesteld op het te reinigen oppervlakte, bijvoorbeeld zware roetaanslag of ernstige verontreiniging zoals graffiti. 

Wat zijn de kosten van terreinreiniging? 

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling en de reinigingsmethode. In het schema hieronder vindt u een indicatie voor kosten terreinreiniging per m².  

Wilt u weten wat het u kost om uw terrein te laten reinigen? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Dit kan door het aanvraagformulier in te vullen. Bent u van plan om de buitenmuren te reinigen van de gehele buitenzijde van uw pand of woning? Combineer dan onze totaal pakket reingiging.. Voor meer informatie over een totaal prijs per m² kunt u contact met ons opnemen.  

  • De gemiddelde kosten voor een woning terreinreiniging:  

50 – 100 m² € 950,- excl. BTW 

100 – 150 m² € 1.400,- excl. BTW 

  • De gemiddelde kosten voor een bedrijfspand terreinreiniging

0 – 500 m² € 990,- excl. BTW 

500 – 1000 m² € 1999,- excl. BTW 

De nieuwste techniek terreinreiniging. 

Met onze nieuwste techniek Softwash Systems worden de volgende soorten terrenreinigers overbodig. 

Soorten: 

  • Stralen als terreinreiniging. Dit is de meest agressieve vorm van reiniging. 

  • Chemisch reinigen terrein. Bij het chemisch reinigen van de gevel wordt er een chemisch reinigingsmiddel op de vloer aangebracht. Het blijft een chemisch proces. 

  • terrein reinigen met stoom. Bij de terreinreinigen met stoom wordt er water verhit en met grote druk tegen de vervuilde gevel te gespoten. Hier kunnen de voegen losraken en opnieuw moeten worden gevoegd.

  •  Vochtstralen. Een betere manier van de bovenstaande soorten gevelreiniging is er ook de mogelijkheid om te vochtstralen. Dit een combinatie van zand en water of kalk gespoten op de gevel. Duur proces met lagere kans op schade. 

  • Nevelstralen. Indien u een pand bezit met een historische waarde dan kun je niet zomaar je gevel laten reinigen. De gevelreiniging moet op een zeer voorzichtige wijze worden uitgevoerd. Nevelstralen is dan de meest geschikte manier van gevelreiniging. Er wordt gebruik gemaakt van indirecte stralen die worden afgestemd op de te reinigen gevel. 

Waarom moet ik mijn terrein laten reinigen? 

Zakelijk of particuliere pand? Weg met die vieze groene parkeerdek of terrein, een frisse schone terrein zorgt voor een excellente uitstraling en een betere staat van uw pand. Dit zorgt ervoor dat de waarde van uw pand verhoogt.

Ook veiligheid speelt een grote rol, denk aan mos- of algengroei kan het met regenval spekglad zijn en gevaarlijke situaties opleveren.

Excellent Softwash maakt uw terrein weer schoon en veilig

Bij terrassen en bij galerijen kunnen er zelfs verstoppingen ontstaan waardoor het water niet goed af kan lopen en kans op onodige kosten kunnen plaatsvinden. Laat Excellent Softwash u helpen. De specialist in terreinreiniging. Met onze nieuwste softwash systeem wordt de mos en alg verwijderd probleemloos verwijdert. Door onze speciaal ingerichte wagens kunnen wij in korte tijd grote oppervlaktes schoonmaken.

Geen beschadigingen aan het terrein

Bij het schoonmaken van uw terrein gebruiken wij alleen water, dus uw terrein en tegels worden niet beschadigd door chemicaliën. Indien nodig gebruiken wij in overleg biologisch afbreekbare chemicalien om eventuele hardnekkige groene delen makkelijkschoon te maken.

Uw parkeerdek, school(plein) of terrein is binnen een mum van tijd schoon en natuurlijk weer veilig !

Stel je vraag
Hallo, kunnen we je helpen?
Scan de code
Neem snel een foto van het te reinigen object en stuur het naar ons via de chat.