Bel ons nu 085-0605597 info@excellentsoftwash.nl

Zonnepanelen reiniging

Zonnepanelen reiniging bij Excellent Softwash.

Sinds 2022 hebben we geïnvesteerd in de nieuwste techniek op het gebied van zonnepanelen reiniging. Zo hebben wij een splinternieuw machine aangeschaft speciaal ontworpen voor de reiniging uw zonnepanelen! 

De meest voorkomende oorzaken van vervuiling op uw zonnepanelen zijn afgevallen bladeren van de bomen, vogelpoep, sahara zand en stof. Dit zorgt ervoor dat de zonnepanelen minder opbrengst geven. Door de laag stof die blijft liggen zal er minder zonlicht door de panelen komen. Door uw zonnepanelen regelmatig te reinigen behoudt u het maximale rendement en voorkomt u defecten aan u kostbare investering.

De juiste methode voor uw

zonnepanelen reiniging.

  • Osmosewater: het schoonmaken van zonnepanelen gebeurt altijd met osmosewater (gezuiverd water zonder andere verontreinigingen).
  • Verwarmd Osmosewater tot 80 graden. Door het gebruik van deze combinatie zijn er geen schoonmaakmiddelen nodig.
  • Telescoopborstel en zachte borstel: met onze verstelbare watergevoede telescoopborstels kunnen we makkelijk op verschillende hoogtes uw panelen schoonmaken. Door het gebruik van zachte borstels garanderen we een schadevrije reiniging.

Waarom uw zonnepanelen schoonmaken?

Het schoonmaken van uw zonnepanelen zorgt niet alleen voor een excellente uitstraling. Maar zorgt er ook voor dat uw panelen optimaal blijven werken. Zo halen ze een hoger rendement (± 3% extra) en hebben ze een langere levensduur.

Advies & samenwerking

Is jouw dak lastig te bereiken ? En zijn de zonnepanelen toe aan een grote schoonmaak? Neem geen risico’s met het betreden van het dak. En vraag ons om een veilige beoordeling.


Neem geen risico..!

 

Uw zonnepanelen

binnen no-time duurzaam schoon.

Excellent Softwash is een schoonmaakbedrijf dat investeert in duurzame Softwash schoonmaak technieken en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Dit om op een efficiënte maar vooral op een milieuvriendelijke manier te werk gaan.

Belangrijk voor het imago van u bedrijf of particuliere woning is een perfecte eerste indruk.

Kies voor de juiste kennis, materialen en gecertificeerd personeel. De meest veilige manier en minste schadelijke reiniging voor uw project. 100% effectiever dan traditionele schoonmaakmachines.

Top 7 Voordelen Softwash

Na Softwash behandeling:

1. Het te onderhouden oppervlak ziet er weer fris, schoon en ontsmet uit.

2. Uw woning of bedrijfspand wordt beter beschermd tegen weersomstandigheden.

3. Schade en slijtage word sneller voorkomen.

4. Het beschermd uw woning beter tegen vocht.

5. De waarde van uw pand wordt hoger.

6. Het oppervlak blijft 4-5 keer langer schoon.

7. Tot één derde minder waterverbruik ten op zichte van hogedrukreiniging.

Experts in schoonmaak

Door onze brede kennis en ervaring met de juiste technieken. Kunnen wij inspelen op iedere situatie en de beste kwaliteit leveren. Voorkom onodige kosten en kies voor een schadeloos softwash reiniging,

Actief in diverse branches

Bij Excellent Softwash kunt u terecht voor al uw schoonmaak, onderhoud, en facilitaire dienstverlening. Wij werken voor bedrijven, gemeentes, VvE's, woningcorporaties, scholen en particulieren door heel Nederland.

Bieden kwaliteit

Top service in onder andere glasbewassing, gevelreiniging, terras, oprit, hekwerkreiniging, zonnepanelen, zwembaden, sportcomplexen, bedrijventerreinen ect.

Geweldige service! Ik heb mijn gevel laten reinigen en terras erbij. Zeker een aanrader.

— Mariska Verhoeve

Top service! Supersnel de offerte ontvangen en mijn gevel en dak was binnen no-time perfect schoon! Zeker een aanrader.

— Peter Damser

Na reiniging van mijn gevel lijkt hij weer als nieuw!! Een zeer professioneel en fijne samenwerking gehad waarin mee gedacht wordt met de omgeving. Super blij met het resultaat!!!

— MIchelle S

Ma - Vrij

Van 9:00 – 18:00 uur

Contact ons

085-0605597

Landfort 29

Lelystad, 8219AJ
Stel je vraag
Hallo, kunnen we je helpen?
Scan de code
Stel ons een vraag of stuur ons direct een foto voor een vrijblijvende offerte.